Koop uw fruit en groenten bij Puur

Heerlijk vers fruit en smaakvolle groenten, dat is de grootste troef van Puur, uw grootleverancier in de regio van Gijzegem en Aalst. Ik lever groenten en fruit aan particulieren, bedrijven en horecazaken binnen een straal van 10 tot 30 km. Neem contact met mij op voor meer informatie over mijn producten of voor het plaatsen van een bestelling.

 

Puur heeft een enorm uitgebreid aanbod aan fruit, van inheemse appelen en peren tot exotische sinaasappelen en bananen. Ook mijn groenten zijn van een uitstekende kwaliteit en worden altijd vers bij u geleverd. Al mijn producten zijn heerlijk gezond en zorgen ervoor dat al uw gerechten een succes zijn. Bovendien hecht ik groot belang aan seizoensgebonden fruit en groenten.

 

Particulieren kunnen telefonisch een bestelling plaatsen, die na 2 tot 3 uur geleverd wordt. Horecazaken bellen mij best een dag voordien om een tijdige en correcte levering te garanderen. Bovendien bent u bij mij altijd zeker van een scherpe prijs voor uw groenten en fruit. Indien u op voorhand bestelt krijgt u 10% korting. Als u daarenboven ook nog eens uw bestelling zelf afhaalt bij mij (5% korting) en contant betaalt (5% korting), krijgt u van mij maar liefst 20% korting op uw bestelling.

 

Wilt u mijn verse groenten en fruit zelf ontdekken? Kom dan zeker langs bij Puur. Van dinsdag tot en met vrijdag is mijn zaak open van 7.00 tot 18.30 uur. Ik sta ook tot uw beschikking op maandag van 13.00 tot 16.30 uur en op zaterdag van 7.00 tot 17.30 uur. Voor specifieke vragen en bestellingen kunt u mij eveneens telefonisch of via het contactformulier bereiken.

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten